dissabte, 4 d’abril del 2009

Novetats Sant Jordi 2009 en llibres artesans

petjades obagues

La novetat en llibres artesans per aquest Sant Jordi és el recull d'aforismes "si pica, cura", del que ja es poden llegir bona part dels escrits a la web www.llibres-artesans.com. També es publicarà una reedició especial del recull “Escrits en tinta invisible”, en tinta xinesa sobre paper sulfurat; Un llibre únic, esgotat de fa temps, al que en aquesta ocasió s'hi afegeix un nou poema inèdit.

Com cada any, aquest 2009 la parada de llibres artesans es muntarà a la Plaça Sant Domènec de Manresa, i s'hi podran llegir en paper, manuscrits i enquadernats a mà per l'autor, Ferran Cerdans Serra, els llibres que es es troben publicats a la web.

Llibres de poemes d'altres temporades escrits a mà, com ara "flascó d'essències curatives" o bé "petjades obagues", així com els anteriors dos reculls d'aforismes “màximes i mínimes” i “la dita a l'ull”, seran presents per a llegir, palpar i olorar, directament de les mans de l'autor a les de les persones que s'hi apropin.

[Ubicació parada llibres artesans a Manresa]

3 comentaris:

Núria ha dit...

Perfecte!! T'anava a preguntar quan publicaries tota la informació de Llibres artesans per aquest Sant Jordi!! però ja veig que te m'has avançat ;)

sargantana ha dit...

tentador...
una llastima no poguer-ho compartir.
sort!!
sargantana

Ferran Cerdans Serra ha dit...

Núria, no m'he avançat, és que tenim contacte telepàtic... per exemple, a que ara mateix tens gans d'anar a un japo? jejeje gràcies!
gràcies a tu també, sargantaneta!!