- Cafè -que prenc sol, sense sucre.
- Pell de les anous i altres fruits secs, com les ametlles, etc.
- Cervesa artesana amb llúpol. Les de baixa graduació, que són les que prenc, solen ser especialment amargants perquè duen molt llúpol. La meva recomanació personal és la Guineu Riner.
- Llevadura de cervesa
- Tàperes, les poncelles de la taperera.
- Taronjes amargues, amb les que es fa una confitura deliciosa.
- Llimona -la llimona és àcida o amargant? El fruit i el suc són molt àcids, però també amargants, oi? La pell blanca és amargant; a Sicília vaig provar unes llimones grans autòctones amb molta pell blanca al mig de la qual hi ha el cor de llimona, boníssimes!
- Aranjes, tant el fruit com la pell, quin plaer!
- Ruca, imprescindible per addictes a la pasta com jo.
- Olives, especialment les morades partides i altres varietats.
- Escarola, endívia...
- Quinina de la tònica (per això m’agrada)
- Xocolata bitter ;-)
- Wasabi, que a més de picant i amargant t'obre les vies respiratòries "en canal".
- Tamari; salses de soja fermentades en general.
- ...
Aviam si m’ajudeu a ampliar-la, que segurament en desconec que m’agradarien.
Bon dia amargant! ;-)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada