dijous, 12 de setembre de 2013

set finalistes, set premis conte 2013!

Ahir ens va arribar, unes hores abans de la publicació al Núvol, la llista dels set relats finalistes que han passat la 3a ronda de deliberacions. Com ja us he comentat, per a mi tot això fa dies que és un regal, però a mesura que l'Any de la fava va passant rondes aquest regal es va fent més alegre, energètic i estimulant. Aquests contes curts finalistes són:

1. Ferran Cerdans, L’any de la fava
2. Diana Coromines, …i sud enllà, comença la gran repressió
3. Antoni Riera, Batecs de dona forta
4. Jordi Benavente, Paios durs
5. Ricard Biel, La guspira
6. Miquel Adam, Escala-Pàtria. Un conte totalitari
7. Joan Rusiñol, Uganda

He de dir que el primer premi em sembla una proposta molt interessant: un dels caps de setmana de Priorat Versió Original en els que, per facilitar intercanvis rics i diversos, es comparteix l'espai amb escriptors, es parla de la seva obra i tot allò que es proposi durant l’estada. He de dir que el Priorat és una de les meves sortides curtes preferides ja que em queda aprop i conté tots els elements essencials d'una bona escapada: caminades amb paisatge per fer fotos, bon menjar i bon vi; què més es pot demanar?

Felicito des d'aquí els altres finalistes i també els que no han passat la tercera ronda, ja que el nivell era molt bo en tots els casos. Per mi el premi ja l'hem guanyat amb totes les persones que ens han llegit, comentat i valorat. Els set finalistes són doncs, per a mi, set premis. GRÀCIES.