dimecres, 9 de juny del 2010

diagnosticar-ho a temps

el dogmatisme
es revela, a la cuina,
en la seva forma més crua

Si pica, cura • Ferran Cerdans Serra - 04/2009

5 comentaris:

m. ha dit...

Per sort, però, podem tallar-lo, amanir-lo, fregir-lo, bullir-lo, o posar-lo al forn. Experimentar està a l'abast de tothom, que la gent o faci o no ja són figues d'una altra panera.
És com "fer pastetes" o posar-nos coses a la boca: de petits ho fem amb quasi tot, i amb el temps, la majoria s'ho mira de lluny.

Rokins ha dit...

Té gràcia! ;-)

Ferran Cerdans Serra ha dit...

doncs si, la cuina hauria de ser un lloc sagrat per a la innovació i l'experimentació, per això s'hi detecta tan fàcilment el dogmatisme militant ;-)
Rokins! vaig anar al konvent.0 dissabte a la tarda i vaig veure la teva obra, felicitats! ;-)
gràcies pels comentaris!

Joan Vigó ha dit...

Tens raó Ferran. La cuina és per experimentar; tret, des del meu punt de vista, dels dolços, on s'ha de controlar molt les quantitats, estones de coció, etc. Potser per això mai no cuino dolç i m'apassionen els plats tradicionals on no paro de fer probatures (amb gran èxit, si tinc en compte la velocitat amb la que els convidats buiden plats fondos). Per cert, felicitats pel blog i et linco des de casa.

Ferran Cerdans Serra ha dit...

moltes gràcies Joan, ja m'has fet venir salivera, cuinar és una passió!