diumenge, 4 d’agost del 2013

A quines hores canvien de torn els papanates de guàrdia?

Seguint el mateix mètode que ens va dur a la revel·lació “Manresa és el Yang de Montserrat”, hem descobert mitjançant l’observació empírica els horaris de canvi de guàrdia de l’indescructible papanates de torn:
  1. les 12 del migdia
  2. les 5 de la tarda
  3. les 9 del vespre
La importància d’aquesta nova revel·lació rau en el fet que el canvi de torn del papanates de guàrdia és el millor moment per dedicar a la vida social: durant el relleu, el papanates sortint i l’entrant es distreuen l’un amb l’altre i la seva nocivitat resulta apaivagada, detectant-se nivells per sota del llindar de mortalitat. Si l’entrant arriba tard fins i tot es pot desencadenar el meravellós i poc estudiat -per insòlit- fenòmen anomenat “buit de papanates”.

Aquest estudi no modifica l’hora punta del papanatisme, que com sabeu són les 12 de la nit, quan es reuneixen per comentar la jornada. Les recomanacions per aquest moment crític continuen sent les de sempre: mantenir-se a recer i/o extremar les precaucions.

De totes maneres, aquests horaris són aproximacions generals, pel que us exhortem a extremar les precaucions a tota hora quan sortiu al carrer -si teniu un papanates a casa vosaltres us ho heu buscat, així que aquests consells de poc us serviran ja que, al capdavall, us ho mereixeu.