divendres, 9 d’agost del 2013

Perdonin que no em disculpi per l'èxit momentani ;P

El llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi porta dos dies ben accelerat. Si l’Any de la fava ha debutat amb molt bona resposta al Premi Núvol de contes 2013, el recull del que forma part ha rebut al mateix temps valoracions excepcionals en la versió digital.
valoració del llibre de conte curts a l'amazon
Aquí teniu els comentaris recollits fins ara a amazon.com i a amazon.es:
Una mirada aguda sobre la realitat i uns contes que fan que et paris a pensar. En aquesta època en que tot i tots hem d'anar ràpid o, ens ho sembla, val la pena parar un moment, i mirar-nos cap endins, amb esperit crític.
Aquests és un d'aquells llibres que val la pena comprar en paper, però que també es llegeix bé en digital. És un recull de relats curts, alguns de poques línies, altres de 4 o 5 pàgines, però en general de molt bon llegir. Són històries properes, amb finals no sempre esperats però tampoc forçats. Si voleu un consell, compreu la versió Kindle per llegir, i la versió impresa per regalar.
He llegit el llibre d'una tirada, perquè m'ha captivat. Són contes curts molt ben trobats i elaborats, i ens els que ens hi reconeixem, ens retornen amb ironia algunes de les nostres contradiccions i flebleses.
Estic treballant per publicar el llibre digital en altres plataformes, quan tot estigui llest us en torno a parlar. A Llibres Artesans en parlaré més extensament, però la raó principal de complementar els llibres artesans amb llibres digitals és l'accessibilitat. Moltes gràcies a tothom pels comentaris i pel suport! Ferran