dissabte, 30 d’octubre del 2010

desconnecta 24/7

Segurament us hi heu trobat més d'una vegada: se t'acudeix baixar la bossa d'escombraries dos dies seguits i a partir de llavors ja ets el baixador oficial d'escombraries, de manera que si s'acumulen les bosses a la cuina algú dirà: “Però que fa el (Ferran) que no baixa la bossa?”.
De la mateixa manera, si s'acostumen a trobar-te al mòbil i als xats 24/7, el dia que no estiguis disponible algú dirà “Però on és el (Ferran), què l'hi ha passat?”, i fins i tot pensaran en una malaltia o en un accident.
És per això que mantinc apagades de comunicacions periòdiques que em permeten focalitzar-me amb el que faig i també mantenir la meva autonomia, perquè si seguim a aquest pas es considerarà estrany que no estiguem tot el dia disponibles.
No siguem esclaus de la nostra llibertat per a mouren's mantenint la connexió. Estar sempre disponible no és una obligació, les apagades comunicatives són un descans i les feines de casa cal repartir-les!

2 comentaris:

DeviSu ha dit...

Saber fer anar totes les xarxes i tecnologies i no aprendre a desconnectar és com saber donar GAS i no aprendre a frenar. PINYU segur ;)

Ferran Cerdans Serra ha dit...

com diu el meu pare, "de donar gas en sap tothom" XD Gràcies pel comentari!