dimarts, 23 de novembre del 2010

entrepà d'olives amb ruca

entrepà d'olives amb ruca

Un dels meus entrepans preferits per esmorzar ja que és ràpid, fàcil i deliciós: olives morades trencades amb ruca i un bon oli d'oliva (el dia de la foto no tenia tomàquets). És a dir, oli amb oli, o bé olives amb el seu propi suc.
Un bon combustible per una llarga jornada de feina! ;-)

8 comentaris:

Alegria De La Huerta ha dit...

Osti, tu sí que et cuides... m'agrada molt la proposta... a veure quan la puc fer i degustar. Ja et diré ;)

Ferran Cerdans Serra ha dit...

hehehe faig el que puc, m'agrada la cuina de baix pressupost, es pot menjar molt bé sense grans inversions de capital! quan ho provis ens expliques, Fins aviat, i Alegria!

neus ha dit...

a fe que ho provaré, fot una pinta tremenda de bona!!

una abraçada, maco!!

Ferran Cerdans Serra ha dit...

gràcies elur, podriem fer un recull de versions diferents de l'entrepà d'olives! XD una abraçada!

Rokins ha dit...

mmm mmmm quina pinta! i jo que t'imaginava menjant un bon estofat de llenties! ;-)

Joan Vigó ha dit...

L'entrepà té una pinta collonuda, el tastaré. Per iniciar el capítol de versions, proposo afegir-hi un bon parell de filets d'anxova. Bon profit a tothom!

Ferran Cerdans Serra ha dit...

hehehe no només de llenties viu l'home, encara que tampoc em faria res ;-) ja ens diràs el què si els proves o si en fas una versió,
m'apunto lo dels filets d'anxova mmm anxoves... que bones, encara reunirem un bon recull d'entrepans imaginatius ;-)
gràcies pels comentaris, bon profit i bon dia!

Joan Vigó ha dit...

Doncs apunta un dels meus favorits:

. Pa (lleugerament torrat) amb tomàquet
. Tonyina en escabetx
. Olives negres i verdes farcides d'anxova, a trossets
. Un parell de filets d'anxova
. Un pebrot del piquillo tallat a tires molt fines

Molt refrescant de cara a l'estiu. Jo l'acostumo a empényer amb una copa de vi negre (priorat o montsant s'hi adiuen molt). Bon profit!